Skolestart! Gratulerer som 1. klassing!

VELKOMMEN TIL VÅR HJERTEVARME FOTOGRAFERINGS KAMPANJE SOM FEIRER DIN 1. KLASSINGS SPENNENDE SKOLESTART!

Vi fanger de magiske øyeblikkene når de første skrittene tas inn i utdannelsens verden. Vårt erfarne fotograf er klare til å skape uforglemmelige minner som varer livet ut.

📷 Fotografering som Fanger Magien 📷

La oss fange ditt barns strålende smil og den uskyldige gleden ved å starte på skolen. Vi har en unik evne til å fange øyeblikkene som betyr mest. Hvert bilde er en kunstnerisk skatt som fanger personligheten og sjarmen til din 1. klassing.

DSC_1652-Edit

🎈 En Minneverdig Opplevelse 🎈

Våre fotosesjoner varer ca. 30 minutter og skaper en behagelig og avslappet atmosfære for ditt barn. Vi ønsker å bevare ektheten i hvert smil, hvert glimt i øyet og hvert stolt øyeblikk. Kampanjen inkluderer en GRATIS 20x30cm forstørrelse av ditt valgte favorittbilde - en skatt å henge på veggen.

DSC_1710-Edit

🌟 Engasjert Fotograf 🌟

Som lidenskapelige fotograf som brenner for å fange øyeblikkene som betyr mest for deg. Jeg vil sørge for at ditt barn føler seg komfortabelt og smiler ekte gjennom hele fotosesjonen. Vi har også muligheten til å inkludere søsken i bildene for en enda mer spesiell samling av minner.

DSC_1790-Edit

🎈 EN MINNEVERDIG OPPLEVELSE 🎈

Våre fotosesjoner varer ca. 30 minutter og skaper en behagelig og avslappet atmosfære for ditt barn. Vi ønsker å bevare ektheten i hvert smil, hvert glimt i øyet og hvert stolt øyeblikk. Kampanjen inkluderer en 20x30cm forstørrelse av ditt valgte favorittbilde - en skatt å henge på veggen.

🎉 FEIRING MED EN SPESIELL GAVE 🎉

Vi forstår hvor spesiell skolestarten er, så hver 1. klassing som deltar i kampanjen, får sin egen flyvende ballong! En fargerik overraskelse som vil gjøre denne dagen enda mer minneverdig.

📅 Bestill Din 📅
Skolestartfotografering Nå!

Grip muligheten til å bevare øyeblikket når din 1. klassing tråkker inn i skoleverdenen. Bestill din fotosesjon nå for å sikre deg en plass i vår eksklusive kampanje. Sammen vil vi skape minner som varer livet ut. Kontakt oss i dag for å bestille din skolestartfotografering!

Prisbombe
Opp til 30 min fotografering i studio på Varnaveien 39c, nett galleri av utvalgte bilder inkludert i oppløsning tilpasset sosiale medier (5-10) og en forstørrelse av høy kvalitet på 20x30cm av selvvalgt favorittbilde... Kampanjen varer ut September 2023

kun 1295,-

Bestill
Verified by MonsterInsights