Barnehage

Barnehage Fotografering

s l i k   d e n   b ø r   v æ r e !

DSC_1652-Edit

Hei kjære barnehage og foreldre!

Som portrett- og bryllups fotograf har jeg alltid hatt en lidenskap for å fange de vakre øyeblikkene i livet. De små øyeblikkene som skaper store minner. Derfor er jeg utrolig glad at vi nå kan tilby barnehage fotografering med SMK Studio!

Vårt mål er å tilby profesjonell portrett fotografering, akkurat som om det hadde vært i studio, under en mer begrenset tidsramme, for å kunne tilby foreldre kvalitets portrett som de virkelig ønsker å henge på veggen.

Jeg har selv hatt barn i barnehagen, og jeg vet hvor viktig det er å ha vakre bilder av barna våre. Dessverre har jeg ikke alltid vært like fornøyd med bildene som er tatt i barnehagen tidligere. De kan ofte være tamme, preget av hastverk, ha dårlig belysning eller ikke fokusere på barnas individuelle personlighet.

DSC_2662-Edit-1
untitled-7208-Edit

Fotografen har alltid med seg ekstra hjelp!

Hjelpere kollage

For å skape engasjement og god stemning gjør vi alt for at fotograferingen blir en ekstra morsom opplevelse for de små.

bakgrunn kollage

Foruten ensfargede og mønstrede bakgrunner, har vi også et utvalg av temabakgrunner. Vi kan også ta med en gammel skolebenk til de barna som tar barnehageeksamen. Alt for å gi det lille ekstra.

Det er viktig å understreke at dette ikke koster barnehagen noe og det er ingen kjøpeplikt.

Vårt mål er å skape portretter av barna som er så vakre og unike at foreldrene ikke kan motstå å kjøpe dem. Vi vet at høy kvalitet er nøkkelen til å lykkes, og vi er kompromissløse i vår jakt på perfeksjon.

Som portrett- og bryllupsfotograf har jeg mange års erfaring med å levere bilder av uovertruffen kvalitet. Jeg bruker det beste utstyret, de mest avanserte teknikkene og min kunstneriske visjon for å fange barnas sjel og personlighet i hvert eneste fotografi.

Vi streber etter å gi dere mer enn bare bilder. Vi ønsker å gi dere minner som dere vil verne om for alltid.

Ta kontakt så tar vi en prat for å finne den beste løsningen. 

    Verified by MonsterInsights